Spørgsmål til virkning

Kan M2LASHES og M2BROWS anvendes efter kemoterapi?

M2BEAUTÉ har gode erfaringer med anvendelse af de aktive sera i forbindelse med og forlængelse af kemoterapi, men spørg din læge.


Må M2LASHES anvendes efter øjenoperationer?

Spørg din læge, hvornår det vil være hensigtsmæssigt at begynde med M2LASHES.


Skal jeg undgå at bruge M2LASHES under graviditet og amning?

Spørg din læge.


Kan M2LASHES give hudirritation?

Som ved mange kosmetiske produkter, kan der opstå midlertidig irritation. Hvis du skulle opleve rødme eller kløe, så spring anvendelsen af M2LASHES over en dag og begynd igen. Vi har erfaret, at huden meget hurtigt vender sig til de aktive ingredienser, og at eventuelle irritationer hurtigt forsvinder. Denne type af hudirritation bør ikke sammenlignes med allergiske reaktioner og er på ingen måde skadelige.


Hvad sker der, hvis jeg får M2LASHES i øjet?

Hvis du anvender M2LASHES korrekt, bør det ikke ske. M2LASHES er sammensat således, at berøring med øjet er aldeles ukritisk.


Kan M2LASHES anvendes umiddelbart efter et kirurgisk indgreb omkring øjnene, og hvad sker der, hvor der er ar?

På områder med ar, hvor vipperødderne er ødelagt af operation, vil M2LASHES ikke have en virkning.


Kan M2LASHES anvendes af personer, som lider af forhøjet tryk i øjnene?

Spørg din læge, hvis du anvender et medikament mod forhøjet tryk i øjet. Anvendelse af M2LASHES samtidig med medikamenter, som nedsætter tryk i øjet skal kontrolleres af læger.


Kan anvendelse af M2LASHES forandre farven i øjnene?

M2BEAUTÉ har ikke oplevet forandringer af øjenfarven, men vi ved fra videnskabelige studier, at når det aktive ingrediens anvendes i sin oprindelige form i en langt højere koncentration, som dryppes direkte ind i øjnene, så kan øjenfarven i sjældne tilfælde forandres.


Kan anvendelse af M2LASHES forandre  farven på huden?

I sjældne tilfælde kan M2LASHES give en såkaldt hyperpigmentering på øjenlåget, hvor serumet påføres. Dvs., at huden pga. en forøgelse af melaninet – det brune pigment – bliver mørkere lige der. Det kan dog forsvinde igen, når du holder op med at bruge M2LASHES.


Kan M2LASHES udløse allergiske reaktioner?

Vi har ikke oplevet nogle allergiske reaktioner. Skulle du være allergisk overfor et af ingredienserne i M2LASHES, bør du holde op med at bruge den.
custom_text_leveringsbetingelser-popup-tekst